banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Suruçlu Çalışkan Ailesi Yardım Bekliyor

Aydın Mahallesi Devran sokakta oturan görme özürlü Halil Çalışkan ve 20 yaşındaki kızı sara hastası Yıldız Çalışkan iki göz odası bulunan bir evde kiracı olarak yaşam mücadelesi veriyorlar. Baba Halil Çalışkan hem kendi özrü hemde kızının hastalığı nedeniyle zor günler geçirdiğini belirterek hayırseverlerden yardım beklediğini ifade etti.

Görme özrü nedeniyle çalışamayan Halil Çalışkan “ Kendim görme özürlüyüm bu yüzden çalışamıyorum. Maddi manevi sıkıntılar çekiyoruz kızımın rahatsızlığı beni daha çok etkiliyor. Onun tedavisi için hiçbir şey yapamıyorum yardıma muhtaç durumdayız 3 ayda bir aldığım özürlü maaşı ihtiyaçlarımızı karşılayamıyor. Geçen yıl sağolsun Kimse Yokmu Derneği yetkilileri bir miktar yardımda bulundular. Fakruzaruret içerisinde bir hayat yaşamaya çalışıyoruz ev kiramızı ödeyemiyoruz

Değerli devlet büyüklerimiz, hayırsever iş adamlarımız ve duyarlı vatandaşlardan bizlere yardım eli uzatılmasını bekliyoruz. 0544 633 93 03 numaralı telefonumdan yardım etmek isteyen hayırseverlerin bana ulaşmasını istiyorum Yüce Allahım kimselere dert, sıkıntı ve keder vermesin inşallah “ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.