banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

SURUǒA YENİ YÜKSEKOKUL BİNASI YAPILACAK


Hazine tarafından yeni bina için tahsis edilen arazide incelemelerde bulunan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın’a Genel Sekreter Abdülhalim Dündar, Rektör Yardımcıları Şerafettin Çelik, Abuzer Pınar ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Mehmet Şimşek eşlik ettiler.

Meslek Yüksekokulu yapılacak olan arazide incelemelerde bulunan Rektör Ramazan Taşaltın; “Bugün Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ettik. Okul müdürümüzle mevcut sorunları konuştuk. Ayrıca hazinenin bize tahsis ettiği arazide incelemelerde bulunduk. Suruç ilçemize ve Üniversitemize layık bir yüksekokul binası olarak çok daha kapsamlı ve modern derslikler yapmayı planlıyoruz” dedi.
Rektör Taşaltın ve beraberindeki heyet daha sonra Suruç Meslek Yüksekokulu bitki yetiştirme alanında da incelemelerde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.