banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Sanlıurfa Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Suruç'ta kenevir bitkisi ele geçirildi

Suruç'ta İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Yanaloba Jandarma Karakol Komutanlığı, JASAT ve İl Jandarma Komutanlığı Istihbarat Şube Müdürlüğü'nün uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı ve ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmaları aralıksız sürüyor.

Ekiplerin yapmış olduğu çalışmalarda Suruç ilçesine bağlı Karahöyük Mahallesinde pamuk ekili tarlada pamuk görünümü verilen ve sıra ile ekilen (1118) kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Kenevir ekimi yapan babayla oğlu yakalandı.


Şahısların Kenevir ekimi yöntemine Jandarma ekipleri bile inanamadı. Ekimi yapan 63 yaşındaki baba Ö.T. ile 20 yaşındaki oğlu Y.P.T'nin yakalanmamak için kenevir ekimini pamuk eker gibi sıralı bir şekilde ektikleri ortaya çıktı. Gözaltına alınan baba ve oğlu 'uyuşturucu ve uyarıcı madde imal veya ticareti' suçundan adliyeye sevk edildi. Tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen şahıslar Nöbetçi Sulh Ceza Hekimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.