banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı İzmir Samsat kapı meydan kulüp Başkanı İstanbul

Suruç'un yeni Kaymakamı Tarık Açıkgöz göreve başladı-Tarık Açıkgöz kimdir?

 

Açıkgöz halkımızla iç içe olacağız...

Bursa'nın Yenişehir ilçesine atanan kaymakam Abdullah Çiftçi'den boşalan Suruç kaymakamlığına geçtiğimiz günlerde atanan vali yardımcısı Tarık açıkgöz kaymakamlık görevine başladı...

Suruç ilçesinde halkla iç içe beraberce çalışacaklarını belirten kaykamakam açıkgöz " hep birlikte ılcemizin adına yakışır hizmetler yapacaklarını belirtti "

Kaymakam abdullah çiftçiye yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür eden açıkgöz ilk olarak kurum amirleri ile toplantı yaparak ilçede bundan sonra yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi...

Tarık Açıkgöz kimdir?

Tarık AÇIKGÖZ, İstanbul doğumlu olup, ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Ankara Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu.

Üç yıldan fazla Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünde Devlet Muhasebe Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı. 2008 yılında Bursa Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan Tarık AÇIKGÖZ Ankara’nın Çubuk İlçesinde Kaymakam Refikliği Stajını, İzmit’te ve İzmit’in Gölcük İlçesinde Teftiş Stajını yaptı. Kütahya’nın Pazarlar ve Altıntaş İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Mesleki bilgi ve tecrübesini artırmak amacıyla bir yıl süreyle Almanya’ nınSchwebischHall İlçesinde bulundu. Bu süre zarfında Almanya İdare sistemi üzerine Alman Federal Devleti, Baden Württemberg Eyaleti, SchwebischHall Kaymakamlığı ve Belediyesine ait birimlerde inceleme ve araştırmalarda bulundu.

2011 yılı Şubat ayında Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak, Eskişehir İli Günyüzü İlçesinde asaleten göreve başladı. 2013 yılında Bahçesaray Kaymakamlığına tayin oldu. 27.06.2015 tarihinde 2015/398 sayılı kararname ile Şanlıurfa Vali Yardımcılığı görevine atandı. İngilizce ve Almanca bilen Tarık AÇIKGÖZ, Sultan AÇIKGÖZ ile evli olup, iki çocuk babasıdır.
Süleyman Turan'ın haberi...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.