banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Suriyelinin ölümünden sorumlu zanlılar adliyeye çıkarıldı VİDEO

 

Şanlıurfa Organize sanayi bölgesinde  işlenen Suriyeli cinayetin 4 şüphelisi adliye’ye sevk edildi.
Olay Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, OSB'de yapımı devam eden bir inşaatta, işçiler arasında kürekle harç yapma meselesinden dolayı tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen tartışmada, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunlar, Suriye uyruklu M O.'nun isabet etti. vatandaşların haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi intikal etti. sağlık ekiplerin yerde yatan Suriye uyruklu işçinin yapılan kontrolde öldüğünü tespit etti.
Polis olay yerine kavgaya karışa ve 63..716 plakalı araçla kaçmaya çalışan  B.B., M.B, A.B, ve A.B isimli 4 Türk yakalanarak gözaltına alındı yakalanan M.B. isimli şüphelinin üzerinde 7,65 mm çaplı fişek ele geçirildi. olaya karışan 6 Suriye uyruklu şahıs hakkında işlem yapılırken yakalanan ve emniyetteki sorgularının tamamlana 4 şüpheli sağlık raporu için ŞanlıurfaMehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi ardından adliye’ye sevk edildi.
Gazetecilerin neden olay oldu sorusuna şüphelilerden bir “ 200 Suriyeli birden 4 kişiye saldırdı o yüzden oldu dedi”
Konuyla ilgili olarak Şanlıurfa Emniyet Müdüdürlüğü açıklama yaptı. Yapılan açıklamada; "03.10.2013 günü saat: 09.00 sıralarında Evren Sanayi Sitesinde meydana gelen kavga sonucu M.O. isimli şahsın hayatını kaybetmesi olayı ile ilgili, İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; Olay yerinden 63…716 plaka sayılı araçla kaçmaya çalışan B.B., M.B.,A.B. ve A.B. isimli şahıslar yakalanmış, yakalanan  M.B. isimli şahısın üzerinden 7.65 mm çaplı fişek elde edilmiştir. Ayrıca olaya karıştığı tespit edilen 6 Suriye uyruklu şahıs hakkında da gerekli işlemler yapılmıştır" denildi.
Kaynak: Urfahaber24.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.