banner2
Öne Çıkanlar toz Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy İrfan Güven Taşyaka Haliliye

Suriye Yarım Platformuna ilgi devam ediyor

 

Yapılan ziyarete Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Ak Parti Şanlıurfa Belediye Meclis Üyesi Yusuf Mert ve Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı Katıldı.

İnsani Yardım Platformu hakkında başkan Osman Gerem’den bilgi alan Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, ‘’Ak Parti ailesi olarak İnsani Yardım Platformunu ziyaret ettik. Çok değerli başkanını ve yönetimini tebrik ediyoruz. Gerçekten Suriye’de yaşanmış İnsani dramları hakkında görüşmelerimiz oldu. Buradaki insanımızın, vatandaşımızın yardıma ihtiyaçlarının olduğu ve bu kapsamda Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformuna bugüne kadar göndermiş olduğu 86 tır, yine Şanlıurfa’mızda yaşayan 1150 Suriyeli vatandaşlarımızın, iki bine yakın evleri döşemişler. Buradaki Suriyeli vatandaşlarımızı tahsis ediyorlar. Her ay düzenli olarak bir şekilde gıda yardımı gidiyor. Bu sevindirici bir olaydır. Burada bir vatandaş olarak İnsani Yardım Platformu olarak bütün sağduyulu insanımızı bu yardım platformuna davet ediyoruz. Gerçekten oradaki insanlık dramını yakinen takip etmek gerekiyor.  Bu anlamda bütün Müslüman kardeşlerimizi bu yardıma el atmaları gerekiyor. Burada tekrardan Başkanımız Osman Gerem’e ve yönetimine bu emeklerinden dolayı teşkilatım adına teşekkür ediyorum. ‘’ Dedi.

Şanlıurfa Sivil Toplu Kuruluşları İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem’de, ‘’Bugün İnsani Yardım Platformumuzu ziyaret eden Ak Parti Merkez İlçe Başkanı ve yönetimi bizleri ziyaret ettiler. Allah kendilerinden razı olsun.’’ Dedi.

Yaklaşık olarak bir saat süren görüşmelerin ardından Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman’da İnsani Yardım Platformunu ziyaret ederek bilgi aldı. Daha Sonra Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve beraberindeki heyet İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem’le hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.