banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

Süleymaniye Sakinlerine Müjdeli Haber! İhaleye Çıkılıyor

Konu ile ilgili olarak mahalleliye müjdeli haberi veren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 5 Kasım’da 118 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan devasa millet bahçesi projesinin ihaleye çıkacağını açıkladı.

Devteyşti ve Süleymaniye mahallelerinin kesiştiği bölgede mesire alanı, çocuk oyun alanları, macera parkı, bisiklet parkuru, koşu ve yürüyüş parkuru ve dinlenme alanları yapılacak. 5 Kasım’da ihaleye çakacak proje, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 118 dönümlük arazi üzerine inşa edecek. 
Millet Bahçesi projesinin hayata geçirilmesi yönünde başlayan süreç ile ilgili konuşan Başkan Canpolat, Haliliye için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ettiklerini anlattı. İlçeye devasa bir yeşil alan kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Canpolat, “Bu alanın millet bahçesi yapılması ile ilgili Bakanımız Sayın Murat Kurum’a durumu iletmiş ve projemizin onayını almıştık. Süreç beklendiği devam ediyor ve ihaleye çıkıyor. İhalenin ardından kısa sürede başlayacak çalışmaların ardından ilçemizin değişimine yakışır bir proje hayata geçmiş olacak. Ben bu projemizin ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Millet Bahçesi projemizde Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, Valimiz Sayın Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanımız Sayın Bahattin Yıldız, Milletvekillerimiz, İlçe Başkanımız Sayın Süleyman Aksu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.  
Devteyşti Süleymaniye Millet Bahçesi bitkisi, peyzajı, koşu, yürüyüş, bisiklet, macera, dinlenme ve piknik alanları ile Haliliye’ye yeni bir soluk getirecek. Millet Bahçesinde doğa ile iç içe vatandaşların huzur içerisinde vakit geçirecekleri bir alan oluşturulacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.