banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Şanlıurfa Valiliği urfahaber Urfa

Süleymaniye Altgeçidi ve Karakoyunlu Caddesi Asfaltlandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye ve Eyyübiye İlçesine bağlı Karakoyunlu’da vatandaşların taleplerine çözüm getirdi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Süleymaniye alt geçidindeki çalışmaları hızlandırdı ve geçidi tamamlayarak asfaltlanan caddeyi halkın hizmetine sundu.

SÜLEYMANİYE ALTGEÇİDİ REVİZE EDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin başta ŞUŞKİ olmak üzere diğer altyapı kuruluşlarıyla koordineli yürüttüğü revize çalışmaları kapsamında altgeçidin hem yüksekliği hem de genişliği artırıldı. Altyapısı tamamen gözden geçirilen ve güçlendirilen geçidin kaldırımları genişletilirken Karakoyunlu Caddesinde ise çökmelerin yaşandığı kilitli parke kısmı kaldırılarak cadde sıcak asfaltla buluşturuldu.

KARAKOYUNLU CADDESİ 7/24 SAAT MESAİ İLE ASFALTLANDI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri sabahın erken saatlerinde başlayan mesaisine ara vermeden gece ise asfalt çalışmalarına geçti. Sabaha kadar süren çalışmalar kapsamında Karakoyunlu Caddesi asfaltlandı ve halkın hizmetine sunuldu. Modern görünüme kavuşturulan geçit ve cadde vatandaşların takdirini topladı.

BAŞKAN BEYAZGÜL VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Süleymaniye ve Karakoyunlu Mahallesi’nde yer alan alt geçidi ve akabinde Karakoyunlu Caddesini revize ederek halkın hizmetine sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür eden Karakoyunlu Mahalle Muhtarı Bozan Demir çalışmaları memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Muhtar Bozan Demir, "Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül göreve gelir gelmez buradaki çalışmaları hızlandırdı ve çok kısa bir sürede geçidi tamamladı. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.