banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Sulama kanalına iki kardeş düştü VİDEO

Şanlıurfa'da sulama kanalına düşen kardeşini kurtarmak isteyen 13 yaşındaki çocuk, sulama kanalında kayboldu.
Olay, Şanlıurfa'ya 20 kilometre uzaklıkta bulunan merkeze bağlı Külünçe köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, DSİ'ye ait sulama kanalı kenarında oyun oynayan Furkan Özen dengesini kaybederek kanala düştü. Olayı gören 13 yaşındaki ağabeyi Serkan Özen, çırpınan kardeşine yardım etmek için peşinden suya atladı. Furkan ile kardeşini kurtarmak isteyen Serkan Özen akıntıya kapılarak suda sürüklenmeye başladı. İmdat çığlıklarını duyan köylüler, suda sürüklenen Özen kardeşlerin yardımına koştu. 2 kardeşi kurtarmak isteyen bazı köylüler suya atlarken, durum jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi. Köylülerin çabası ile suya düşen kardeşlerden Furkan kurtarıldı ve olay yerine gelen ambulansla tedavi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.
DSİ'ye ait sulama kanalına düşen kardeşini kurtarmak için peşinden kanala atlayan 13 yaşındaki Serkan Özen ise suda kayboldu. Sulama kanalı içersinde arama çalışmaları devam ediyor.
Kaynak: Urfahaber24.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.