banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

ŞUÇGAD, Urfa Spor İl Müdürü Hakan Keşküş'ü ziyaret etti


Gerçekleştirilen ziyarete SUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak, ŞUÇGAD Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı.
Ziyaretten memnun olduklarını belirten Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, gazetecilerin kentin lokomotifini tutan kişiler olduğunu vurguladı.
Gazetecilerin kurumlarına önemli bir destek verdiklerini aktaran Müdür Keşküş, “Öncelikle Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak şahsım ve kurumum adına ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Kurumumuza verdikleri desteklerinden dolayı da sevgilerimi iletiyorum. Tabi gazeteciler bizim için çok kıymetli basın mensupları çok kıymetli insanlar Urfa’nın lokomotifini tutan kişiler yanlışıyla doğrusuyla net bir şekilde gören insanlar onun dışında gelenler tabi dostlarımız onlara da bu manada çok teşekkür ediyorum.”
“İÇİMİZDEKİ KAHRAMANLAR”
15 Temmuz gecesi darbe girişimine göğüs gererek gazi olan değerli kişileri Şanlıurfa’ya davet ettiklerini aktaran Keşküş, bugün gerçekleştirilecek olan ‘İçimizdeki Kahramanlar’ adlı programa vatandaşı davet etti.
15 Temmuz gecesini Gazilerin dilinden dinleyeceklerini söyleyen Keşküş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün 19:30’da Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile beraber düzenlediğimiz ‘İçimizdeki Kahramanlar’ adı altına 15 Temmuz sürecinde Gazi olmuş vatandaşlarımızı davet edeceğiz onlarla bir programımız var. Mehmet Akif İnan konferans salonunda gerçekleşecek programımıza buradan tüm okuyucuları davet ediyorum.”
“GENÇLİĞİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KURUM”
ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak ise Müdür Hakan Keşküş’ün görev aldığı her işte başarılı olduğunu söyledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Şanlıurfa’da ki gençleri kahve köşelerinden kurtarmak için önemli çalışmalara imza atıldığını ve gençleri spora yönlendirdiklerini aktaran Başkan Gülebak, “Hakan hocamızın bu işe başladığından buyana hatta geçmişten buyana yaptığı her işte başarılı olduğunu gördük. Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Şanlıurfa’mızın gençliği için çok önemli bir konum olduğunu belirtmek isterim. Şanlıurfa’mızda gençleri kahve köşelerinden kurtarmak için bizim açımızdan basının açısından en önemli bir konum olduğunu ve hassas bir yer olduğunu bildiğimiz için bugün hakan hocamızı ziyaret ettik. Aynı zamanda Şanlıurfa’mızın sporunu tartıştık Şanlıurfa’mız ile ilgili A’dan Z’ye Şanlıurfa’mızın geleceği için basın arkadaşlarımız ile birlikte bizzat kendisinden sorun ve çözümleri dinledik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.