banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Suç Makinesi Çıktı! Urfa'da 2 Polisi Şehit Eden Zanlının 30'dan Fazla Sabıkası Var

POLİS MEMURU CEMAL BOZKURT’U ŞEHİT EDEN ZANLI SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI
Şanlıurfa’da silah ve mühimmat taşıdığı gerekçesiyle takibe aldıkları otomobilden ateş açılması sonucu şehit edilen polis memurunu vuran zanlının suç makinesi olduğu ortaya çıktı.İlk cinayetini 22 yaşında işledi.30'dan fazla sabakısı var..
Silahlı saldırı sonrası kaçan zanlının cinayet, adam yaralama, tehdit, gasp gibi çok sayıda suç kaydının olduğu 9 yıl cezaevinde yattığı öğrenildi.
Şehit polis memuru Cemal Bozkurt’un mesai arkadaşları, silahlı saldırıyı gerçekleştiren 42 yaşındaki zanlı Mehmet T.’yı yakalamak için il genelinde çalışmalarını sürdürüyor.  Çok sayıda suç kaydı olan zanlının 2004 yılında cinayet suçundan tutuklandı. 2013 yılında cezaevinden tahliye edildi. İlk cinayetini 22 yaşında gerçekleştiren Mehmet T.'nın 30 civarında sabıkası bulunuyor. Bugün 2 polise silahlı saldırıda bulunarak şehit edilen Mehmet A., şimdi her yerde aranıyor. 
Bu arada Şehit Polis Memuru Cemal Bozkurt, 2 yıl önce TEM Şubeden Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne geçiş yapmıştı.  Gaziantep’in Karkamış ilçesi nüfusuna kayıtlı 32 yaşındaki şehit polis Cemal Bozkurt’un 1 kız çocuğu babasıydı. Şehit polis memurunun bir buçuk ay önce de babasını kaybetmişti.
Balıklıgöl Devlet Hastanesinde tedavisi devam komiser yardımcısı Abdullah Yasir Binici'den de gece yarsı acı haber geldi ve şehit sayısı 2'ye yükseldi..
OLAY NASIL YAŞANDI VE KAHREDEN DETAY!
Öte yandan olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Mevlana Caddesi üzerinde yaşandı.Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, takip ettikleri bir şahsı OSM kavşağında yakalamak istedi. Şahıs kendisini yakalamak isteyen polislere silahla ateş açtı. İlk ateş sonucu polis memurları Cemal Bozkurt (32) ile Abdullah Yasir B. (30) yaralandı. Yaralı polisler olayın yaşandığı bölgede bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasına kaldırılarak tedavi altına alındı. Daha sonra yaralı polislerden Abdullah Yasir B. Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne, Cemal Bozkurt ise Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan yaralı polis Cemal Bozkurt kurtarılamayarak şehit düştü. Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam eden Abdullah Yasir Binici de gece yarısı doktorların tüm müdehalesine kurtarılamadı ve şehit düştü. 
Urfadasın Haber    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.