banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl HASAN şahin urfaspor deniz üssü İstanbul Sözleşmesi derhal iptal edilmeli Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM)

Sosyal Medyadan Dolandırıcılık yapan çeteye operasyon: 33 kişi gözaltına alındı

Urfa’da sosyal medya dolandırıcılığı operasyonu!
Ankara merkezli aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 5 ilde yapılan operasyonlarda 33 kişi gözaltına alındı.

Başkent Ankara merkezli aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 5 ilde yapılan eş zamanlı sosyal medya dolandırıcılığı operasyonlarında 33 şahıs gözaltına alındı. Ankara Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığınca koordine edilen operasyonda Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 5 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda 37 şüpheliden 33’ü gözaltına alındı.

Şüphelilerin Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya ağlarını kullanarak insanları kandırdıkları ve bu yolla yüklü miktarda para kazandıkları tespit edildi. Şahısların, bahis kuponlarının tuttuğunu gösteren sahte dekontlarla insanları tuzaklarına düşürdükleri bu yolla milyonlarca lira para kazandıkları öne sürülüyor.

(Urfa Pusula)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.