banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

Sosyal medya kullanıcıların gündeme getirdiği Yaralı Eşeğe Belediye Sahip Çıktı

Hilvan İlçesi’nde, yol kenarında yaralı bir haldeyken vatandaşlar tarafından fark edilen sahipsiz eşek, Hilvan Belediyesi ekipleri tarafından alınarak tedavi edilmek üzere Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne götürüldü.

Gölcük Yolu üzerinde yaralı halde bulunan sahipsiz eşek için ilçe halkı sosyal medyada yardım için seferber oldu. Durumu haber alan Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaralı hayvanı bulunduğu yerden alarak tedavi edilmesi için Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan gerekli tedavinin ardından Siverek Hayvan Barınağa sevk edildi.

Yaralı hayvanı sahiplenerek tedavisi için ilgilenen Hilvan Belediyesi çalışanlarına hayvan severler tarafından sosyal medyadan teşekkür mesajları yağdı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.