banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

Sorkanlılar Dernek Kurdu


Sorkanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şanlıurfa’nın Bahçelievler Mahallesinde açıldı. Açılışta konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, Sorkanlıların herzaman AK Partinin yanında olduğunu belirterek, “Sorkanlılar her zaman AK Partiye destek oldu” dedi.
Bahçelievler de düzenlenen dernek açılış törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A.Emin Önen, AK Parti Haliliye ilçe teşkilatı Başkan yardımcısı Fethi Deniz, İlçe Yönetim Kurulu üyesi Berat Karaca, Belediye Meclis üyeleri Mehmet Nimetoğlu ve İl SKM Başkan Yardımcısı Ömer Hacıkamiloğlu, İl SKM Temsilcisi Müslüm Abacıoğlu ile Kayhan Güllüoğlu, Emin Güllüoğlu, Kadir Hatipoğlu, Şanlıurfa Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ve Sorkanlı aşiretine mensup kişiler katıldı.
Açılış töreninde bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A.Emin Önen, Sorkanlılar aşiretinin her zaman AK Partiye destek olduğunu belirtti.
AK Parti seçim bürosunun açılışı gibi
Milletvekili Önen, dernek açılışına dışarıdan bakıldığı zaman seçim bürosu açılışını andırdığını belirterek, “Dışarıdan bakanlar bu açılışı rahatlıkla AK Parti seçim bürosunun açılışı gibi görüyor. Sorkanlıların partimize olan desteklerinden dolayı onlara çok teşekkür ediyorum. Bu aynı zamanda sizlerin katkısıyla birçok art niyetli, farklı yönlere çekmeye çalışanların da planları bozulmuş oldu” dedi.
Seçime sayılı günlerin kaldığını belirten Önen, “Bu Pazar seçim var. Sizlerin yardımları, destekleri ve dualarıyla inşallah Şanlıurfa’nın Büyükşehir ve bütün ilçelerini alacağız. Sizler son birkaç gün çalışacaksınız, bizlerde 5 yıl çalışacağız. İnşallah Urfa Türkiye’de önemli bir oy oranı ile temsil edilecek. Ülkemiz, milletimiz ve bizler için çalışan, Şanlıurfa’mıza büyük önem veren Sayın Başbakanımıza da layık olmaya devam edeceğiz” diyerek derneğin aileye ve Türkiye’ye hayırlara vesile olmasını diledi.
STK’lar çok iyi hizmetler verebiliyor
Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ise, Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, “Günümüzde Sivil Toplum Kuruluşları (STK) gerçekten çok iyi hizmetler verebiliyor” dedi.
Sorkanlılar Dernek Başkanı Mustafa Alpay ise, derneğin açılış amacının akrabalar arasındaki bağı sonsuza kadar götürmek olduğunu belirtti.
Konuşmaların ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A.Emin Önen, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ve Dernek Başkanı Mustafa Alpay ile birlikte derneğin açılış kurdelesi kesildi.
Bir süre dernek binasında sohbet eden Milletvekili Emin Önen ve beraberindekiler oradan ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.