banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Akçakale'de Altyapı Sorunları Gideriliyor

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan kış ayları öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürerek tüm ilçelerde prestij caddesi uygulamasını hayata geçirmeyi hedefliyor. Haliliye, Siverek, Hilvan, Birecik, Viranşehir ve son olarak Suruç'taki prestij caddesi uygulamasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, gerek ekipmanları gerekse personeli ile diğer ilçelere ağırlık vererek buralardaki çalışmalarda tempo yükseltti.

ŞUSKİ ALTYAPIDA REVİZYONLAR GERÇEKLEŞTİRİYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin "Altyapıdaki sorunlar çözüme kavuşmadan üstyapıdaki yatırım milli servetin boşa harcanmasıdır" sözü ile altyapıda revizyonlar gerçekleştiren Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), diğer ilçelerde olduğu gibi Akçakale'de de eskiyen altyapı malzemelerinin tümünü değiştirdi.
ŞUSKİ, ilçedeki prestijli cadde çalışması kapsamında 4 bin 700 metre yeni içme suyu hattının revizyonunu gerçekleştirdi. Ayrıca Mahalle içi kanalizasyon döşemesi çalışmalarını da aralıksız devam eden ŞUSKİ, İlçe genelinde 2016 Ocak - Eylül dönemleri arasında toplamda 10 bin 820 metre içme suyu, 3 bin185 metre yağmur suyu ve 5 bin metre de kanalizasyon hattı döşedi.
İlçede sürdürülen alt yapı çalışmaları ile ilgili konuşan vatandaşlar. "Akçakale'de Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen alt yapı çalışmalarından dolayı çok memnunuz. Başkan Nihat Çiftçi'ye ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyoruz Allah razı olsun" diye konuştular.

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaAkçakaleAltyapı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.