banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye

Son Dakika! Urfa'da Ekmeğe Zam Geldi İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa Fırıncılar Odası zam ile ilgili esnafı SMS ile bilgilendirdi.

Konu ile ilgili olarak esnafa geçilen SMS'de yeni fiyatlar ve yeni gramajlar belirlendi.

TÜM EKMEK ÇEŞİRLERİ 2 LİRA OLDU

Şanlıurfa Fırıncılar Odası tarafından esnafa atılan SMS'desomun ekmek çeşirleri 200 gram, tırnaklı pide 170 gram, açık pide (lavaş) 150 gram olarak belirlenirken hepsinin fiyatı ise 2 liraya sabitlendi. Ayrıca Suriye ekmeği olarak bilinen ekmeklerin gramacı 400 fiyatı ise 3 TL olaak belirlendi.

PİŞİRMELER PARA İLE OLACAK

Şanlıurfa Fırıncılar Odası uzun bir aradan sonra ilk kez pişirmeler ile ilgili de rajiç belirlemesine gitti. Buna göre çmlek pişirme fiyatları 5, tepsi 2, şiş patlıca ve biber ise 1 lira olarak belirlendi.

ZAM DAHA ÖNCE AÇIKLANMIŞTI

Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı kısa bir süre önce artan un fiyatları nedeniyle zam olacağını balikligol.com sitemiz aracılığıyla duyurmuştu.  Başkan Karaatlı o zaman yaptığı açıklamada şunları ifade etmişti: "kimse fırıncıları suçlanmasın. Artan un fiyatları ve diğer girdi maliyetleri esnafımızı zor durumda bırakıyor. Bu fiyatların önü alınmazsa bu zamlarda bizi kurtarmayacak. yetkililerden artan un fiyatlarına önlem almalarını bekliyoruz. Bizim için ekmek zammı en son yapacağımız iştir. Ama şunu da göz ardı edemeyiz. esnafımız yüksek maliyetler nedeniyle çok zor durumda kalıyor. İşçilik, vergi ve SGK maliyetler hızla artmasının yanında temel ham madde olan un fiyatlarının da aşırı yükselmesi zamı kaçınılmaz kılıyor." demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.