banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Nusaybin’de çatışmalar şiddetlendi-Kaç PKK'lı öldürüldü?

Sokağa çıkma yasağının 37’nci gününe girdiği Mardin’in Nusaybin ilçesinde şiddetli çatışmalar sürüyor. Mardin valiliği sokağa çıkma yasağının başladığı günden bu yana öldürülen PKK'lıların sayısını da açıkladı. peki, 37 günlük bilanço nedir? kaç PKK'lı öldürüldü?

Sokağa çıkma yasağının 37’nci gününe girdiği Mardin’in Nusaybin ilçesinde şiddetli çatışmalar sürüyor. Valilik, bugüne kadar 274 PKK’nin öldürüldüğünü açıklandı.


Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lilerce açılan çukurların kapatılması ve oluşturulan barikatların kaldırılması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağı 37’nci gününe girdi.

Mardin Valiliği; ilçede devam operasyonlarda 274 PKK’linin öldürüldüğünü, 170 barikatın kaldırıldığını ve 562 el yapımı patlayıcının imha edildiğini belirtti.

Operasyon süresince bin 89 vatandaşın nöbetçi eczaneden faydalandığı ve bin 176 kişinin güvenli bölgeye tahliye edildiği ifade edilen açıklamada, 112 acil servise gelen tüm çağrıların karşılandığı kaydedildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.