banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Siyer sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi


Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ödül töreni ile Peygamber Sevdalıları Platformu'nun Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu Umre Ödüllü Siyer Sınavı’nda ilçe genelinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

İlçe genelinde 3 kategoride dereceye girenlere ödüllerini Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mühiddin Akay takdim etti.

Siyer sınavında, birinci kategoride,  Aziz Baylan, Abdullah Akıllıoğlu, İbrahim Gökkiyas ile Hatice Baylan, ikinci kategoride, Ferhat Kaya, Kübra Baylan ve Abdullah koşar, Üçüncü kategoride ise Mehmet Yıldırım, İsmail Göçmüş ve Muhammed Sımak ödül almaya hak kazanmıştı.

Ödül töreni sırasında kısa bir konuşma yapan Peygamber Sevdalıları Siverek ilçe Koordinatörü Mühiddin Kaya dereceye girenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.