banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Siverek'te kim tarafından açıldığı bilinmeyen ateş 4 kişi yaralandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kim tarafından açıldığı bilinmeyen ateş sonucu kendilerine saçma isabet eden 4 kişi yaralandı.

Siverek ilçesinde kim tarafından ve nereden açıldığı bilinmeyen ateş sonucu kendilerine saçma isabet etmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

Edindiğimiz bilgilere göre olay, Siverek-Şanlıurfa karayolu üzerinde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce pompalı tüfekle açıldığı tahmin edilen ateş sonucu kendilerine saçma isabet eden 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, ambulanslar ile Siverek devlet hastanesine kaldırıldı. Olayı haber alan yaralıların yakınları ise hastaneye akın etti.

Siverek Devlet Hastanesinde Jandarma ekipleri güvenlik önlemleri alırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.