banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Siverek’te 4 Bin Extacy Hap Ele Geçirildi

Şanlıurfa Siverek Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonla satışa hazır halde 4 bin adet Extacy uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan Y.B. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Konu ile ilgili olarak Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:  
Siverek Cumhuriyet Başsavcılığınca, yürütülmekte olan soruşturma kapsamında; Şanlıurfa İl Jandarma komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Y.B. isimli şüpheli şahsın, temin etmiş olduğu uyuşturucu maddeleri, Siverek İlçesi bölgesinde, satmak suretiyle ticaretini yapacağı bilgisinin öğrenilmesi üzerine, 15 Haziran 2020 tarihinde, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, şüpheli şahsa ait ev ve eklentileri ile aracında yapılan arama sonucunda; aracın stepnesinde gizlenmiş vaziyette, dört bin (4.000) adet Extacy uyuşturucu hap ele geçirilmiş olup, olaya ilişkin Y.B. isimli şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

Söz konusu şüpheli şahıs, 16 Haziran 2020 tarihinde çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı ile her türlü kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.