banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Siverek’e Müjde Projesi Tamamlandı


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğünce Siverek ilçesinde yapılan 334 bin metre içme suyu şebeke projesi tamamlandı.

ALTYAPI SORUNLARI ŞUSKİ İLE ÇÖZÜLÜYOR
Şanlıurfa’nın tümünde altyapı hizmetlerini eşit şekilde sürdüren ŞUSKİ, vatandaşların içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Projeler kapsamında tüm araç ve personellerle birlikte kaliteli ve sağlıklı hat döşeme malzemeleri ile hummalı bir hizmet yürüten ekipler, Siverekte içme suyu şebeke projesi kapsamında vatandaşlara kesintisiz içme suyu kavuşturmak için toplamda 334 bin metrelik şebeke hattı döşendi.
Hedefine emin adımlarla ilerleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’nın tümünde olduğu gibi Siverek ilçesinde de hem kalite anlamında hem de suyun halka ulaşması anlamında büyük çaba sarf ederek ilçe merkezinin tümünü kapsayacak ve birçok kırsal mahalleyi de içine alacak olan içme suyu şebeke hattını tamamladı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.