banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Siverek Saldırısına Urfa İş Dünyasından Kınama Geldi!

Siverek-Viranşehir Karayolu devriye görevi yapan askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 3 askerin yaralandığını ve Sarıören Mahallesi Muhtarı İbrahim İnco’un da şehit edildiği olayla ilgili olarak Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı İbrahim İletmiş kınama mesajı yayınladılar.

BAŞKAN ERTEKİN, SİVEREK'TE GEÇEKLEŞEN TERÖR SALDIRISINI KINADI
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin, Siverek-Viranşehir Karayolu Çetni Mahallesi yakınlarında meydana gelen terör saldırısı ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı.
Gerçekleştirilen menfur saldırıyı şiddetle kınadığını dile getiren Başkan E. Sabri Ertekin, mesajında şunları kaydetti: “Siverek-Viranşehir Karayolu Çetni Mahallesi yakınlarında terör örgütü tarafından daha önceden yola döşenmiş patlayıcının, devriye görevi yapan askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirildiğini, patlamada 3 askerin yaralandığını ve Sarıören Mahallesi Muhtarı İbrahim İnco’un da şehit edildiği haberini derin bir teessürle öğrendik. Birliğini ve beraberliğimiz bozmaya yönelik gerçekleştirilen bu terör saldırısını tasvip etmiyor, bu saldırıyı nefretle ve şiddetle kınıyor, gerçekleştirenleri lanetliyoruz.
Bu düşüncelerle gerçekleşen terör saldırısı neticesinde şehit olan Sarıören Mahallesi Muhtarı İbrahim İnco’ya Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyor, yaralı askerlerimize de ise geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

MECLİS BAŞKANI İLETMİŞ, SİVEREK'TE GEÇEKLEŞEN TERÖR SALDIRISINI KINADI
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Siverek-Viranşehir karayolu Çetni Mahallesi yakınlarında meydana gelen terör saldırısı ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı.
Meclis Başkanı İletmiş mesajında şunları kaydetti: “Siverek-Viranşehir Karayolu Çetni Mahallesi yakınlarında terör örgütü tarafından daha önceden yola döşenmiş patlayıcının, devriye görevi yapan askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirildiğini, patlamada 3 askerin yaralandığını ve Sarıören Mahallesi Muhtarı İbrahim İnco’un da şehit edildiği haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Ülkemizde huzuru bozmak isteyenlerin gerçekleştirdiği bu elim saldırıyı şiddetle ve esefle kınıyoruz. Terör örgütleri, milletimize ve onlarla kararlı bir şekilde mücadele eden güvenlik güçlerimize asla gözdağı veremeyecektir. En vicdansız yollara başvurarak masum vatandaşlarımızı hedef alan saldırıların hiçbir meşruiyetinin olmadığı aşikârdır. Bu menfur saldırıyı gerçekleştirenleri ve terörün her türlüsünü lanetliyoruz.

Bizi derinden üzen bu saldırı neticesinde şehit olan Sarıören Mahallesi Muhtarı İbrahim İnco’ya Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyor, yaralı askerlerimize de ise geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.