banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Trafikte sürücüleri rahatsız ediyorlar

 

İlçenin muhtelif yerlerinde yanlarındaki çocuklarıyla cami önlerinde, kalabalık alanlarda ve trafikte sürücüleri tehlikeye sokan dilenciler toplatılarak zabıta karakoluna getirildi.

İlçede yaşayan dilenciler hakkında kabahatler kanununa istinaden işlem başlattıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli yaptığı açıklamada şunları kaydetti” Halkın dini duygularını istismar eden bu şahıslar hakkında vatandaşlardan yoğun şikâyet gelmektedir. Bu işi alışkanlık haline getirmişler ihtiyaç sahiplerine belediye ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı gerekli yardımları yapıyor ihtiyaçtan çok bazıları bunu bir geçim kaynağı haline getirmiş belediye olarak vatandaşların dini duygularını istismar edenlere müsaade etmeyeceğiz”

Adresi tespit edilen 10 dilenci hakkında yasal işlem yapılırken ilçe dışından gelenler ise ilçe sınırlarının dışına çıkarıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.