banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Kasrik Kardeş Urfa Belediyesi'nden Büyükşehir'e Teşekkür Ziyareti

 

Geçtiğimiz aylarda ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla Şırnak'ın Kasrik Belediyesiyle kardeş Belediye uygulaması getirilmişti. Bunun üzerine tecrübe ve bilgi paylaşımı gerçekleştirildi.

"ŞIRNAK'IN KASRİK İLÇESİYLE İLE KALP'TEN KALBE BİR KÖPRÜ KURACAĞIZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyetliği dile getiren Başkan Nihat Çiftçi, "Bu gün kardeş belediye uygulamamız kapsamında Anadolu'nun güzel yerlerinden biri olan Şırnak'ın Kasrik Belediye Başkanı bizleri ziyaret etti. Bizim Belediyecilik anlayışımız Anadolu'nun küçük yerlerinde faydalı olabilme anlamında neler yapabilirizi düşünüyoruz. Hamd olsun Kasrik ilçemizle bu çok güzel bir şekilde gelişti. İnşallah bizler de ilerleyen zamanlarda heyet olarak gidip ziyarette bulunuruz. Kardeşliğin en önemli kısmı maneviyat kısmıdır. Önemli olan kalpten kalbe bir köprü kurmaktır. Bu kardeşlik diyalogu da bu köprüyü sağladı. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞKAN ŞANLI, "DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKAN ÇİFTÇİ'YE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret eden Kardeş Belediye Başkanı Sadun Şanlı, vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Burada bir konuşma yapan Başkan Şanlı, "Daha önce Başkanımızı ziyarette bulmuştuk. Sağ olsun Başkanımız Nihat Çiftçi Ramazan ayında ilçemize çeşitli yardımlarda bulundu" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.