banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Flaş Gelişme! HDP ilçe Başkanı tutuklandı

Şırnak'ın Cizre ilçesi HDP ilçe Başkanı Semire Örüç, sabah saatlerinde evine yapılan baskında gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Şırnak'ın Cizre ilçesi HDP ilçe Başkanı Semire Örüç, sabah saatlerinde evine yapılan baskında gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece " Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak " suçundan tutuklandı.

Alınan bilgiye göre; Şırnak'ın Cizre ilçesinin HDP ilçe Başkanı Semire Örüç, sabah saatlerinde evinde yapılan operasyonla gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan ilk sorgusunun ardından Adliyeye sevk edilen Örüç, Savcılık tarafından " Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak " suçlamasıyla tutuklanarak Şırnak T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. (İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.