banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Sınır Kaçakçılarına Operasyon; 12 Gözaltı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı askerler, iç karışıklığın sürdüğü Suriye ile sınır hattı bulunan Akçakale, Ceylanpınar ve Birecik ilçelerinde kaçakçılık yapıldığını belirlendi.

 

Kaçakçılığın önlenmesine yönelik çalışma başlatan jandarma, Merkez, Akçakale, Birecik, Ceylanpınar ve Siverek ilçelerinde icra edilen on ayrı operasyonda, yurda kaçak yollarla sokulduğu tespit edilen, (3.000) kg kaçak şeker, (22.000) paket sigara ve (537) adet sevk belgesiz ve kulak küpesiz küçükbaş hayvan ve (10.600) litre kaçak motorin ele geçirilmiş olup, on iki şahıs hakkında işlem yaptı.

 

Ayrıca, Akçakale-Topçu ve Güvenç, Birecik-Ziyaret bölgesinde gerçekleştirilen üç ayrı operasyonda, (29) kg kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.