banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

SEYRANTEPE YENİ YOLLARA KAVUŞUYOR

Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçe Karaköprü’de vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak için yeni yollar açan Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri, alt yapısı biten yollarda da kilitli parke döşeme çalışması yapıyor.

Fen İşleri ekipleri ilçede yapılaşmanın arttığı ve hızla büyüyen Seyrantepe Mahallesinde vatandaşların yol sıkıntısı yaşamaması için yeni yollar kazandırma çalışmalarını yoğun bir mesaiyle sürdürüyor. Ekipler program dahilinde belirli yerlerde yeni yollar açarak vatandaşların bölgede yol sıkıntısı yaşamasının önüne geçiyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yol konusuna büyük önem verdiklerine dikkat çekerek, “Fen İşleri ekiplerimiz yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmemesi, bozuk yollarda sorun yaşamaması için Fen işleri ekiplerimizle her zaman sahadayız. Seyrantepe Mahallemiz de toplu konut alanı olduğu için çok hızlı nüfus artışıyla birlikte doğan yol ihtiyacını karşılamak üzere çalışıyoruz. İnşallah Karaköprü'müzde yol sıkıntısı kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri program dâhilinde ihtiyaç olan bölgelerde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.