banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şerafettin Turan’ın Köy Okulu Ziyaretleri Devam Ediyor



Köy okulu ziyaretlerine 13 ilçemizin köy okullarını kapsayacak şekilde devam eden İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’ın son durağı Eyyübiye ilçesine bağlı Yoğurtlu İlkokulu oldu.
Rize’deki yaşantısından ideali olan öğretmenlik mesleğini yapmak üzere Eyyübiye ilçesinin Yoğurtlu ilkokuluna gelip öğrencilerine ışık olup aydınlık bir geleceğe sahip olmaları için çırpınan Büşra öğretmenin misafiri olan İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Suluyer, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Umut Yılmaz Han okulda incelemelerde bulunarak Büşra öğretmenin öğrencileriyle bol bol sohbet ettiler.
İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Büşra Öğretmenin anne ve babasıyla sıcacık bir yuvaya dönüştürdüğü okul lojmanında birlikte yenen akşam yemeği sonrası içilen çaylarla yetişecek yeni nesillerin ülkemizin geleceğinde söz sahibi olabilmeleri için yapılabilecekler konuşularak görüş alış verişinde bulundular.
İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’ın Yoğurtlu İlkokulu ziyareti ve Büşra öğretmen ile ailesine olan misafirliği, çekilen hatıra fotoğrafları ve verilen hediyelerle son buldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.