banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Selamet Yeşilmen'in Otopsi Raporu tamamlandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde evinin önünde öldürülen 44 yaşındaki 5 çocuk annesi Selamet Yeşilmen'in otopsi raporu tamamlandı. Rapora göre; Yeşilmen'in metal parçalarına bağlı kemik kırığı ve iç organ yaralanması sonucu öldüğü belirlendi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, hayatını kaybeden Selamet Yeşilmen'in ölümü ile ilgili aynı gün ölü muayene işlemlerinin Nusaybin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapıldığını hatırlatarak, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için otopsi işlemlerinin yapılması amacıyla bayana ait cesedin Mardin Adli Tıp Kurumu Başkanlığına gönderildiğini aktardı.

Başsavcı Özel, “Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından herhangi bir şüpheye mahal bırakmayacak şekilde otopsi işlemlerinin yapıldı. Yapılan otopsi sonucuna göre şahsın ‘Penetran cisim yaralanmasının yol açtığı, kot, tibiafibula, pelvis, vertebra kırıkları ile müterafik göğüs ve batın içi organ yaralanması (akciğer, karaciğer, böbrek, kolon, uterus, mesane) ile göğüs ve batın içi kanama’ nedeniyle öldüğü belirlendi. Otopsi tutanağında silahla ilgili bu aşamada herhangi bir bulgudan bahsedilmediği gibi ayrıca bayanın hamile olduğuna dair herhangi bir bulgudan da bahsedilmedi.  Soruşturmanın Cumhuriyet Başsavcılığımızın 2015/6307 soruşturma numarası üzerinden titizlikle yürütülecektir.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.