banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şehit Muhammed Cihangir Parkında İncelemelerde Bulundu

ŞANLIURFA / Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Zeytin Dalı Harekâtında şehit düşen Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu’nun isminin yaşatıldığı parkta devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Demirkol, “Veysel Karani Mahallesi Yunus Emre Caddesindeki bu parkımızda şehidimizin ismi yaşatılacaktır” dedi.

Haliliye Belediye Meclisinin 2018 Şubat ayı olağan meclis toplantılarında aldığı kararla Afrin’de şehit düşen Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu’nun isminin verildiği Veysel Karani Mahallesi Yunus Emre Caddesindeki parkta yenileme çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlükleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında parkın zemin ve bordürleri ile piknik masası, banklar, çöp kovaları ve toprak zemini yeniden yapılıyor.
Başkan Fevzi Demirkol da, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Teknik ekipten çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Demirkol, çalışmaların kısa sürede tamamlanması talimatını verdi. Parkta çalışan işçilerle de sohbet eden Başkan Demirkol, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğümüz birlikte çalışarak, daha önceden hizmete açılmış olan parklarımızda yenileme çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca yemyeşil Haliliye’de, milli manevi değerlerimizi yaşatmak adına prensip karar alarak Haliliye Belediyesi Meclis Üyelerinin katılımıyla parklarımızda şehitlerimizin isimlerini veriyoruz. Daha önceden ıslah çalışması yapılan parkımıza, Afrin’deki harekatta şehit olan hemşerimiz, Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu’nun ismini aldığımız kararla bu parkımıza verdik. Veysel Karani Mahallesi Yunus Emre Caddesindeki bu parkımızda şehidimizin ismi yaşatılacaktır. Yine aynı şekilde şehitlerimizin isimlerini, parklarımıza ve çeşitli hizmet alanlarımıza vermeye devam ediyoruz.”

Başkan Demirkol, açıklamalarının ardından bölgedeki vatandaşlarla da görüştükten sonra parktan ayrıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.