banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Şehit Aileler’den Rektör Çelik’e ziyaret 

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üniversite çalışan Şehit ve Gazi Yakınları ile birlikte, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’ki ziyaret ettiler.
Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üniversite çalışan Şehit ve Gazi Yakınları ile birlikte, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’ki ziyaret etti. 
Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Harran Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’ke nezaket ziyaretinde bulundu. Rektörlük Ofisi’nde gerçekleşen görüşmede Mehmet Yavuz, hayırlı olsun dileklerini ileterek Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’ke başarılar diledi. 
Ziyaretlerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Rektör Çelik, üniversite olarak Şanlıurfa Şehit Aileler Derneği’nin yapacağı faaliyetlerde iş birliğine açık olduklarını ve her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanlarında olacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.