banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Seccdesini Alan Mahalleli Erbakan İH Ortaokuluna Cumaya Koştu

İçerisinde bir caminin yer alması nedeniyle Cuma günleri mahalle sakinlerinin de akın ettiği, yer bulamayan cemaatin kendi seccadesiyle okul avlusunda namaz kıldığı Şanlıurfa Haliliye İlçesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu bahçesindeki Cuma namazı bu hafta daha büyük bir toplulukla kılındı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip ortaokulu ile Eyyübiye Müftülüğü Gençlik Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği “Seccadeni Al Gel” programına katılan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, çoğunluğu öğrencilerden oluşan cemaatle birlikte Cuma namazını kıldı.

Namaz sonrası öğrencilerle sohbet eden ve fotoğraf çektiren Vali Erin, kendisine hediye edilen Kur’an- Kerim’i kabul ederek öğrencilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 4 yıl önce

Bu ne şimdi, namazında reklamunı gördük