banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Balikligol.com'un haberinden sonra vekiller harekete geçti

Şanlıurfa'da LPG fiyatlarının fahiş olması herkesin tepkisine neden oluyor. çevre illerde düşük fiyata satılan LPG Şanlıurfa neden pahalı? Şanlıurfa'nın hilvan ve Suruç ilçelerinde bile fiyatlar 2,50 kuruşa kadar düşerken merkezde 2,74 kuruşa kadar yükselmesi vatandaşı isyan ettirdi. Dün "Milletvekillerimiz bir çözüm bulsunlar" başlıklı haberimizden sonra Milletvekilleri harekete geçti.

Konuyla işgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Kemalettin yılmaztekin, Urfa'da istasyonlarının kendi aralarında anlaşarak tekel oluşturduklarını ifaede etti. 

ORTADA BİR HAKSIZLIK VAR!

Suruç, Hilvan gibi ilçelerdeki istasyonlar ise rekabeti işleterek 2.05-2.20 civarında satış yapabildiklerine göre ortada haksızlık olduğu açıktır diyen Yılmaztekin, Yaptığı açıklamada: Bakanımız ve tüm Ak Parti milletvekilleri olarak bu işin takipçisi olduklarını söyledi.

LPG FİYATLARIYLA İLGİLİ HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!...

İŞTE YILMAZTEKİN'İN AÇIKLAMALARI:

"Ankara'da tavan fiyat 2.62 ancak Ankara'da LPG genelde 2.10-2.30 fiyatları arasında satılıyor. Normal şartlarda istasyonlar birbiri ile rekabet etmek için fiyatları aşağı çekerler. Ancak Urfa'da istasyonların kendi aralarnda anlaşarak benzer fiyatlardan satış yapmakta oldukları açıktır. Şanlıurfa'da tavan fiyat şuan 2.74 TL. gibi yüksek bir rakamdır. Suruç, Hilvan gibi ilçelerdeki istasyonlar ise rekabeti işleterek 2.05-2.20 civarında satış yapabildiklerine göre ortada haksızlık olduğu açıktır. Bu mânada;bu haksızlığın giderilmesi ve Türkiye fiyatlarında alımın sağlanması için ilgili kurumlar nezdinde temaslar başlamıştır. Sayın Bakanımız ve tüm Ak Parti milletvekilleri olarak bu işin takipçisi olduğumuzu Urfalı hemşehrilerimize saygıyla beyan ederiz"

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.