banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi

SAV'A 'HACCA GİDELİM' TEKLİFİ!

Arseven, Adalet Eski Bakanı Şevket Kazan'ın olağanüstü kongre şartlarını görüşüp akıl aldığı CHP Genel Sekreteri Önder Sav'la görüşmesinde Sav'ı Hac yapmaya çağırdığını öne sürdü.

Milli Görüş'ün önemli kurmaylarından eski Adalet Bakanı Şevket Kazan'ın olağanüstü kongre şartlarını görüşüp akıl aldığı CHP Genel Sekreteri Önder Sav'la görüşmesindeki bir diğer nedenin de Hac ziyareti daveti olduğu öne sürüldü.

Vakit Gazetesi Ankara Temsilcisi ve yazarı Serdar Arseven, Şevket Kazan'ın geçtiğimiz yıl Hacca gitmek isteyen bir partilinin yardım talebini Hazreti Muhammed'i ve Hac iabdetini aşağılayan ifadelerle geri çevirmesiyle büyük tepki çeken Önder Sav'ın, öbür tarafa; "Hazret-i Peygamber'e ve hac ibadetine" hakaretler eden bir "din karşıtı" imajıyla gitmesine gönlü razı olmadığını yazdı.

Arseven, "Ben buna inanıyorum!.. Buna inanmayanın kalbinde maraz olduğuna kâniyim!.." dedi.

Serdar Arseven'in yazısındaki ifadeleri şöyle: "Şevket Kazan'ın, kıymetli ve de muhterem dostu Önder Sav'ı sırf bu iş için ziyaret ettiği düşünülmemelidir. Konut taraflarındaki iddiaya göre, Sayın Kazan'ın ziyaret amaçlarından biri de, Sayın Sav'ı "hacca" davet etmektir!.. Bir nevi "tebliğ" faaliyetinde bulunmuştur Sayın Kazan. Dostunun öbür tarafa; "Hazret-i Peygamber'e ve hac ibadetine" hakaretler eden bir "din karşıtı" imajıyla gitmesine gönlü razı olmamıştır... Ben buna inanıyorum!.. Buna inanmayanın kalbinde maraz olduğuna kâniyim!.."

Haber 7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.