banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Sapıklığın Kaynağı İstanbul Sözleşmesi derhal iptal edilmeli

Son günlerin tartışma konusu olan ve diyaneti hedef alan ahlaksız kitleler ile ilgili tepkiler artarak devam ediyor. Gündemdeki konular ile ilgili olarak Yeniakit.com.tr'de Mehmet Özmen’in canlı yayın konuğu olan Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, "İstanbul Sözleşmesi derhal iptal edilmeli. Devletimizi yönetenlerden bunu istirham ediyorum." dedi.

 Diyanet İşler Başkanı Ali Erbaş'ı hedef alan sapkınlarla ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan Bayraktutar, İstanbul Sözleşmesi'nin iptal edilmesi gerektiğini söyledi.

İşte Bayraktutar'ın o açıklamaları:

İstanbul Sözleşmesi, bunların ahlaksızlıklarını ve seviyesizliklerini sergilemelerine sebep oluyor.

Kadın Hakları bahanesiyle İstanbul Sözleşmesi'nde cinsiyet esitliğine yer veriliyor. Cinsiyet eşitliği diye bir şey olmaz. Bu erkekle erkeğin evlenmesi kadınla kadının yaşaması gibi.. Kadınla erkeğin evlenmesi söz konusu değil hayvanca bir yaşam. Yani sokaklarda birbirine sarılan hayvanlar gibi isteyen istediğiyle beraber olacak.

Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Müslümanlara bu hakaretin yapılmasına vesile olan İstanbul Sözleşmesi derhal iptal edilmeli. Devletimizi yönetenlerde bunu bunu istirham ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Poyraz 4 yıl önce

Diyanet sendikaları, dini vakıflar, sivil toplum kuruluşlarııı!
Sade yerinizde oturup basın duyurusu, basın açıklaması yaparak veya WhatsAppta, facede twitter da durum paylaşarak mı eşcinselliği lanetliyorsunuz? Ve sadece bunları yaparak mı diyanet başkanını savunuyorsunuz?
Lanetlik LGBT'liler her bir kaç ayda bir düzenli "güya onur yürüyüşü" bile yapıyorlar. Bu onursuz LGBT bile "güya onur yürüyüşleri" yapıp sokaklara dökülerek bu yasayı bize kabul ettirdiler.
Sizde müslümanları sokağa yürüyüşe davet edin. Bizde size katılalım.
Buraya yazıyorum. Eğer biz bunu iptal ettirmezsek, gün gelir batıda kilisede LGBT'lilere nikah kıydırttıkları gibi, bizede ibadet yerlerinde nikah kıyılmasını bile talep ederler.Kabul edilen
LGBT varya
virüs,deprem,çığ,çekirge vb tüm doğa olaylarından daha büyük bir musibetir.