banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Şanlıurfasporlu Futbolculara Moral Ziyareti


Sezonun hayırlı olması dileğinde bulunan Celalettin Güvenç, sıkıntılı dönemlerin yaşanabildiğini ancak başarılı bir ikinci yarı olacağına inancının tam olduğunu söyledi.
Celalettin Güvenç, futbolcularla sohbet ederek, “Sezon başında da söylediğim gibi; birbirinizi severseniz, arkadaş olursanız geleceğiniz olur. İnancımı hiçbir zaman kaybetmedim. Böyle güzel bir hocanın önderliğinde ikinci yarıyı başarılı bir şekilde geçireceksiniz. Bu işin sonuna kadar arkasındayız. Hiç peşini bırakmayacağız. Ama şüphe yok ki bu iş geleceğiniz, kariyeriniz, mesleğiniz ve her şeyiniz. Bu bilinçte olursak, takım olursak, mesele yoktur. Başarılar diliyorum” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığı sürecinin yoğun bir tempoda sürdürmelerinden dolayı Şanlıurfaspor’usık sık ziyaret edemediğini anlatan Celalettin Güvenç, “Takıma moral ziyaretinde bulunduk. Telaşımız çok, eskisi kadar gelemiyoruz. Çok ciddi bir çalışma programına girdik. Ama gönlümüz, ruhumuz, kalbimiz Bakanımızla birlikte sizlerle. Var olan sorunları da çöze çöze ilerleyeceğiz İnşallah” dedi.
Futbolcularla sohbetin ardından taktik çalışma ve tam saha taktik maçı izleyen Celalettin Güvenç, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal ile bir araya gelerek sarı yeşilli ekibe başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.