banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Allah lafzı görenleri şaşırttı

 Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde sac ekmeğinde çıkan Allah lafzı görenleri şaşırttı.


Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Ramazan ayının başında hazırlanmış olan sac ekmeklerinin birinde Allah lafzının çıktığını fark eden ev sakinleri, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Ramazan'ın başında hazırlanarak kurutulan, sofraya getiriliği esnada nemlendirilmek suretiyle yumuşayan sac ekmeklerinin birinde Allah lafzının çıktığını gören ev sakinleri, durum karşısında hayrete düştüklerini belirttiler.

İsmini vermek istemeyen aile reisi, "Ramazan başında eşim ve medrese okuyan kızım ekmek yaptılar. Gelen misafirlere ikram etmek için kızım kuru ekmeği sulamak isteyince ekmekteki Allah lafzını fark etti." dedi.

Ekmeği kesip çerçeveleten vatandaş, "Ekmeği görünce şaşırdık. Söz konusu ekmekte çıkan Allah lafzını Ramazan hediyesi olarak algıladık ve çerçeveleyerek evin duvarına astık.” Şeklinde konuştu.

Ailenin bayram ziyaretine gelen vatandaşlar ise duvarda asılı olan Allah lafzının bulunduğu çerçeveye ilgi göstererek resmini çektiler. (Sabri Acet-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.