banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray Ömer Uzun

Şanlıurfa'da feci kaza: 6 kişi yaşamını yetirdi

 Şanlıurfa’da yaralanan 6 kişi hayatını kaybetti Şanlıurfa-Gaziantep Karayolunun Payamlı Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada aralarında TIR şoförünün de olduğu 6 kişi hayatını kaybetti.

Mısır yüklü Hüseyin Alpak'ın kullandığı 63 S 0052 plakalı TIR’ın Fevzi Ateş idaresindeki 63 RB 718 plakalı yolcu taşıyan minibüs ile kafa kafaya çarpışması sonucu çok sayıda kişi yaralandı.

Yolcu minibüsünde yaralanan onlarca kişi olay yerine gelen ambulanslarla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralanan yolculardan 5 kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazada devrilen TIR’ın içinde sıkışan ağır yaralı TIR şoförü Hüseyin Alpak ise olay yerine çağrılan bir vincin yardımıyla sıkıştığı yerden uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı.

TIR şoförü Alpak, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza yerine gelen itfaiye ekiplerinin kurtarıcısının olmadığını gerekçe gösteren TIR şoförünün yakınları ile itfaiye ekipleri arasında arbede yaşandı. Çıkan olaylarda bazı itfaiye ekipleri yaralandı.

Kaza haberini duyan hayatını kaybedenlerin yakınlarının hastane önünde bekleyişi devam ediyor. (Ramazan Casuk/Osman Gülebak-İLKHA)

Anahtar Kelimeler:
UrfaKazaHaberTrafik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.