banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Urfa'da Saldırı sonrası kaçan PKK'lılar mahalle muhtarını katlettiler

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yola döşedikleri bombayı askeri aracın geçişi sırasında patlattıktan sonra olay yerinden kaçan PKK'liler, aracını gasp ettikleri mahalle muhtarını da katlettiler.


Siverek- Viranşehir Karayolunun 13'üncü kilometresinde Yücelen (Munut) köyü yakınlarında daha önceden yola döşenen patlayıcı askerin aracın geçişi sırasında infilak ettirildi.

Meydana gelen patlamada araç içerisindeki 3 asker yaralanırken saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı. PKK'li oldukları belirtilen kişiler içerisinde Sarıören Mahalle Muhtarı İbrahim İnco’nun içerisinde bulunduğu arabayı durdurarak gasp etmek istedi. Karşı koyması üzerine muhtara ateş açan PKK'liler, gasp ettikleri araçla olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin haber vermesi sonucu olay yerine gelen güvenlik kuvvetleri yol kenarında muhtarın cesedi ile karşılaştı. PKK’lılar tarafından gasp edilen araç ise terk edilmiş halde bulundu.

Olayın ardından çevrede geniş çaplı operasyon başlatıldı. (İLKHA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.