banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor

Urfa Siverek'te feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişi de yaralandığı kazada ambulansın geç gelmesi vatandaşın tepkisine neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, Siverek istikametinden Şanlıurfa istikametine doğru giden M.Ç idaresindeki kamyonet, Otogar kavşağında, Çermik istikametinden anayola çıkan sürücüsü öğrenilemeyen 33 KA 685 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil orta refüje çıktı. Kazada otomobilde bulunan E.A., F.A., M.A. ve İ.B. yaralandı. Yaralılardan üçü olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken bir yaralı ambulans yetersizliğinden dolayı bekletildi.

Yaralılardan İ.B. Siverek Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya kavşaktaki çalışmayan trafik lambalarının sebep olduğu iddia edildi.

Geç gelen ambulansa tepki

Kazanın ardından olay yerinde toplanan vatandaşlar kazada ağır şekilde yaralanan bir yaralının ambulans gelmediğinden dolayı bir saatten beri yerde beklediğini belirterek duruma tepki gösterdi. Bazı duyarlı vatandaşlar ise Sağlık Bakanlığının 184 iletişim merkezini arayarak şikâyette bulundu.

Sağlık Bakanlığı iletişim hattını arayanlar Siverek'te ambulans yetersizliğinden dolayı ilçeye 38 kilometre uzaklıkta bulunan Hilvan ilçesinden ambulans çağrıldığını ileri sürdü. Bir saat yerde bekleyen yaralı, vatandaşların yardımı ile gelen ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı. (İLKHA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.