banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

KARAKÖPRÜ'DE GİRİŞİMLİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçe Belediyesi ile Küçük Orta Ölçekli Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB ) Şanlıurfa İl Müdürlüğü işbirliğiyle “Girişimcilik” eğitimi başladı.

Karaköprü Belediyesi konferans salonunda düzenlenen seminerde, Harran Üniversitesi emekli öğretim elemanı Rafet Yılmazoğlu eğitime katılanlara girişimcilik konusunda bilgiler verdi.

Seminer sonunda açıklama yapan Rafet Yılmazoğlu, “Yıllarca üniversitede anlattığımız girişimcilik derslerini Belediye Başkanımız bir kamu görevi olarak kabul etmiş. Arkadaşlarımızı toplamışlar. Bizden de ders vermemizi istediler. Ben şahsım ve katılımcılar adına böyle bir hizmeti yaptığı için Belediye Başkanına teşekkür ediyorum. Günümüz Türkiye’sinde Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın girişimcilik üzerinde durduğunu herkesin kendisinin balık tutması gerektiğineinanıyorlar ve inandırıyorlar. Bu nedenle bu tür eğitimlerin faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Seminere katılan katılımcılar ise, Girişimcilik eğitim seminerinin yapılmasından dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.