banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfa Hilvan'da Öğrenci servisi kaza yaptı: 8 yaralı

 

Hilvan’a bağlı Karaburç köyünden ilçe merkezine öğrenci taşıyan okul servisi Çimdelli Mahallesi'nde kaza geçirdiği belirtildi. Kazada 8 öğrencinin yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, 06.30 sıralarında Karaburç köyünden ilçe merkezine öğrenci taşımacılığı yapan 63 TB 140 plakalı Mustafa Bedlek yönetimindeki öğrenci servisi bilinmeyen bir nedenle kaza geçirdi. Kaza geçiren okul servisinde 8 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralandığı belirtildi.

Yaralanan Öğrencilerin bir kısmını vatandaşlar Hilvan Devlet Hastanesine kaldırırken diğer kısmını ise kaza yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Öğrenci servisinde bulunan Sabri Beltir, Arzu Beltir, Dilek Beltir, Kerem Beltir, Helin Beltir, Sevgi Can Bedlek, Murat Bedlek, Muhammed Şükrü Cidir ve servis sürücüsü Mustafa Bedlek hafif yaralandı. Yaralan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.