banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Urfa'da sıkışan trafiğin önlemini kim alacak?


Mahalle adına konuşan Muhtar Salih Dağ, trafik sorununun bir an önce ele alınması gerektiğini belirterek caddenin vatandaşı bunalttığını dile getirdi.
Muhtar Salih Dağ; “ Caddenin trafik sorunu çok sıkıntılara yol açıyor. Karakoyun deresinin etrafına bir yol yapılsaydı trafik daha rahat ederdi. Tek cadde ve diğer mahallelerinde geçiş güzergahı cadde dar ve araçlar park ederek yolu geçilmez ediyorlar. Bağlantılı olacak şekilde karakoyun deresinin yanına bir cadde yapılabilir. Akşam saatlerinde buradan geçmek için vatandaş büyük uğraş veriyor. Caddenin kaldırımları da dar ve esnaf malzeme koyarak kapatıyor. Mahalle sakinlerimiz ne caddeden geçebiliyor nede kaldırımdan çok rahatsızız. Bir de caddenin diğer sorunu otobüsler belli belirsiz durarak sıkıntı veriyorlar. Otobüs durakları yetersiz iki durak arasındaki mesafe uzun vatandaş yeni duraklar istiyor” dedi.
Ambulans bile geçemez

Mahalle esnafı Yunus Emre Tüzün ise, “ Sağlı sollu araçların park etmesine caddenin kapanması ve araçların durmasına sebep oluyor. Acil bir durumda ambulans, itfaiye ve emniyet görevlileri bu caddeden geçerken olay yerine zamanında yetişemezler. Her gün yol sorunu yaşıyoruz trafik artık bizi bunaltmış işleri bile kırıyor. BELSAN araçları da durak harici durunca yol kapanıyor ve tıkanıyor. Akşam vakti mesai çıkışında bu cadde kördüğüm haline geliyor. Yetkililerin b u caddeye önem vermesi gerekiyor. Burada esnafta mahalle sakinleri de yol problemi yaşıyor” dedi.

Abdulkadir Şanlı/Şanlıurfa OLAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.