banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

ÇİFTÇİ

 

Tarih ve Kültür zengini Şanlıurfa'nın turizm konusunda kalkınması ve gelişmesi için Başkan Av. Nihat Çiftçi Başkanlığında; Seyahat acente temsilcileri, konuk evleri ve otel müdürleri ile ilgili birim temsilcilerini tek tek dinleyerek turizm sorunları ve eylem planı hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Sektörün canlanması, yerli ve yabancı turistlerin kente ilgi göstermesi için yapılması planlanan çalışmalar ve yeni fikirlerin konuşulduğu toplantıda Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'nın bacasız sanayiye de ihtiyacı olduğunu belirterek, "Şanlıurfa'nın turizmini daha da gün yüzüne çıkarmak için hep birlikte tüm kurum ve işletmelerimizle çalışmalıyız" dedi.
İlerleyen ünlerde bu tür birlikteliğin devam edeceğinin vurgusunu yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Sektör temsilcilerimizle her zaman bir araya gelerek ne yapılması hakkında çalışmaları tek tek görüşeceğiz" dedi

Şanlıurfa Turizmi adına böyle bir toplantının yapılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren turizm sektör temsilcileri Başkan Çiftçi'ye bu konuda ki duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.