banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Şanlıurfa'da Ayakkabı hırsızları camiye dadandı

Şanlıurfa’da namaz kılındığı esnada bir camiye giren kimliği belirsiz hırsızlar, gözüne kestirdiği ayakkabıyı çaldı.
Ayakkabı hırsızları camiye dadandı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bir camiye namaz kılındığı esnada giren hırsızın, ayakkabı çalması kameralara yansıdı.

Eyyübiye ilçesine bağlı Hayati Harrani Mahallesi’nde bulunan Selman-ı Farisi Camii’nin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler “bu kadarı da olmaz” dedirtti.

Cemaatin namazda olduğu bir vakitte içeri giren hırsız, abdest alma bahanesiyle abdest alınan yere girdikten kısa bir süre sonra tekrar ayakkabıların olduğu yere geldiği görüldü. Sağa sola bakınan hırsız, daha sona gözüne kestirdiği ayakkabıyı alarak elinde tuttuğu montun arasına gizledi. Ayakkabıyı aldıktan sonra camiden hızla uzaklaşan hırsızın bir arkadaşının da caminin dışında beklediği görüldü.

Namazın kılınmasının ardından ayakkabısının çalındığını fark eden M.D, cami imam hatibi ile birlikte kamera görüntülerine baktı. Hırsızın kim olduğu bilinmezken cami imam hatibi ise bu tür hırsızlıkların sürekli olduğunu ifade etti. (Ramazan Casuk-İLKHA)


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.