banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

11 Nisan Urfa'nın Kurtuluşu coşkuyla kutlanıyor

11 Nisan 1920'de Urfa'nın düşman işgalinden kurtulununun 96. yılı kutlamaları bugün  Başbakan Ahmet Davutoğlu ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman başta olmak üzere çok sayıda Bakan, Milletvekili ve Vatandaş katılımıyla Şanlıurfa GAP Arena Spor Salonunda kutlanıyor. 

Ahmet Davutoğlu'na çoşkulu karşılama!

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Eşi Sare Davutoğlu TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile birlikte geldikeler  GAP Arena Spor Salonunda çoşkulu bir şekilde karşılandılar.

11 Nisan kurtuluş etkinlikleri Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Daha sonra programda Kuran kerim okundu. 

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ıncı yılı dolayısıyla gerçekleştirilen törende ayrıca Şanlıurfa'ya istiklal madalyası verilecek.

 www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.