banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

11 Nisan için 11 KM koştular

Balıklıgöl Platosunda Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin start vermesiyle başlayan koşu, Şanlıurfa'nın tarihi mekanlarından geçerek Atatürk Caddesi, Topçu Meydanı, Millet Hanı Caddesi ve Urfa Kalesi eteklerinden geçerek başlangıç noktasında tamamlandı.

Yerli ve yabancı bir çok sporcunun katıldığı 10 Kategoride düzenlenen 11 Km'lik ödüllü koşuda genel klasmanda Resul Çelik birinci olurken  kadınlarda ise Sanem Eser birinci oldu.

11 Nisan 11 Km'lik Koşu, 35-44 yaş kategorisi erkeklerden 112 numara ile Murta Kaya, kadınlardan ise 208 numara Nurcan Benli; 45-54 yaş kategorisi erkeklerden 18 numara Mahmut Nedim Dondurmacı, kadınlardan 223 numara Svetlana Speliova; 55-64 yaş kategorisi erkeklerden 299 numara Murat Yalçın, kadınlardan 355 numara Güler Ağar; 65 yaş ve üzeri kategorisinde ise erkeklerden 160 numara ile Sanver Halisoğlu birinci olurken, kadınlarda 243 numara ile Latife Şakir birinci oldu.

AÇAR, "DİMDİK AYAĞA KALKAN GÜÇLÜ BİR MİLLETİN TORUNLARIYIZ"

Yarışmanın sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini veren Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Abdülkadir Açar, "11 Nisan Kurtuluşumuzda bu güzel etkinleri yapmanın gurunu yaşıyoruz. Ecdadlarımızın bize bu emanet ettiği toprakları iyi bir noktaya getirmek adına çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdürüyoruz. Bitti denilirken yeniden başlanan, düştü denilirken dimdik ayağa kalkan güçlü bir milletin, tarihin her döneminde ve her yerinde güzel memleketimizin şanlı bayrağını yere düşürmemek için mubarek canlarını bu memleketin istikbali için ortaya koymuş ecdadın torunlarıyız. Tarih boyunca tüm milletler belli bir dönemde istiklallerini kaybetmişlerdir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.