banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

Urfa’da ‘15 Temmuz Şehidler için dua’ programı

 

Ceylanpınar İlçe Müftülüğü tarafından, 15 Temmuz ABD destekli darbe girişiminde hayatını kaybedenler için Zahiriye Camii’nde dua programı düzenlendi.

Program, İlçe Müftüsü Usame Anlağan’ın kıldırdığı yatsı namazının ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda kısa bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Usame Anlağan, “Allah bizleri kardeş ilan etti. Biz biliyoruz ki ancak müminler kardeştir. Buna iman ettik Allah’ın kelamı böyle buyuruyor. İnşallah iman ettiğimiz üzere yaşama kararlılığımızı da ortaya koyalım. Ticaretimiz, dünya meşakkatlerimiz ve değişik düşüncelerimiz kardeşlik duygularımızı kaldırmaya güç yettiremesin. Hiçbir şeyin kardeşliğimizi ortadan kaldırmasına fırsat vermeyelim.” dedi.

Program darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden ve yaralananlar için yapılan dua ile sona erdi. (Mustafa Kaynak – İKLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.