banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

BELEDİYE BAŞKANLARI BİRECİKTE TOPLANDI - görüntülü



Her ay bir ilçede gerçekleşen Yerel Yönetimler ve İstişare toplantılarının bu ayki durağı Birecik İlçesi oldu. İlçe Belediye Başkanları ve Ak Parti Teşkilat mensuplarının katıldığı toplantıda Birecik İlçesinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ele alındı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Birecik Belediye Başkanı Mehmet Faruk Pınarbaşı'na teşekkür eden Başkan Çiftçi "ilçe belediye başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız ile bir aradayız. Bu toplantılarımızı her ay bir ilçemizde gerçekleştirmekteyiz. Düzenlenen bu toplantılarımızda ilçe belediye başkanlarımız ile bir araya gelerek ilçemizdeki sorunları yerinde tespit etme ve çözümü noktasında istişareler gerçekleştirmekteyiz. Sorunlarımızın çözümü noktasında çözüm önerilerini ortak akıl ile devreye koymak istiyoruz. Yaptığımız istişareler birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğidir. Şu an belediyelerimiz ve büyükşehir belediyemiz için tamamen bir hazırlık söz konusu. Bu hazırlık dönemini verimli bir şekilde atlattıktan sonra İnşallah önümüzdeki çalışma sezonunda Ak Belediyelerin Ak Belediyecilik anlayışını Şanlıurfalı vatandaşlarımıza saha da yapacağımız çalışmalar ile göstereceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.