banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Şanlıurfalılar 2'nci Bakan için imza kampanyası başlattı

Şanlıurfa’ya 2’nci bir Bakan talebinde bulunan Kotanlı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, seslerini duyurmak için imza kampanyası başlattı.

Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde ‘Şanlıurfalılar Bir Bakan Daha İstiyor İmza Kampanyamıza Sende Katıl’ ismiyle başlatılan imza kampanyası, 3 gün boyunca devam edeceği belirtildi.

Kampanya ile ilgili bilgi veren Kotanlı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Basyan, bu kampanyayla amaçlarının Şanlıurfa halkının sesini duyurmak olduğunu söyledi.

Başlattıkları kampanyanın 3 gün boyunca devam edeceğini belirten Basyan, “Şanlıurfa’mız mozaiği ile coğrafyası ile Güneydoğu Bölgesinde gelişen bir ildir. Şanlıurfa ilimizin 2’nci Bakana ihtiyaç duyduğunu düşünüyoruz. Bir Bakanın daha istememizin anlamı, Bakanımızın yetersiz kalması değildir. Özellikle seçim zamanlarında Şanlıurfa ilimiz batı ile doğu arasında köprü olmuştur. Bu nedenle halkımızın ve STK’larımızın verdiği destek ile bu kampanyayı başlatmış bulunmaktayız.” dedi.

Şanlıurfa’nın bir Bakan daha hak ettiğini söyleyen vatandaşlardan Selahaddin Kaygan, bir Bakan daha istediklerini ve buna destek olmak için imza kampanyasına katıldığını belirtti.

Bir Bakanın yetersiz olduğunu savunan Fatih Bayramoğlu ise “İmza atmamın nedeni bizim bir Bakanımız zaten var. Biz Şanlıurfa halkı olarak bir Bakan daha istiyoruz. Şanlıurfa’ya bir Bakan yetersiz geliyor. Urfa genelinde birçok hizmet yapılıyor ama bu hizmetler eksiktir.” diye konuştu. (Ramazan Casuk - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.